Főoldal » Bemutatkozás » Cégismertető
Cégismertető
A Naszály hegy és a Duna ölelésében békés nyugalommal elterülő, közel ezer éves történelmi és kulturális kincsekben gazdag város Vác. Itt található a Naszálytej Tejfeldolgozó és Kereskedelmi Zrt. Az a Naszálytej, amely még a termékein is megjeleníti Vác egyik legjellegzetesebb szimbólumát, a 15 méter magas Kőkaput. A Naszálytej jogelődje már a hetvenes évek óta jelen van a piacon, mint Közép-Magyarország egyik jelentős tejfeldolgozó üzeme.
 
A cég privatizációjára 1991-ben került sor, ekkor még a territoriális elvekre épülő körzeti ellátási rendszer keretében fő feladata Vác és környékének alapvető tejtermékekkel való ellátása volt. 1998-ban tulajdonosváltás következett be. Újabb jelentős változás 2013-ban történt, ekkor ismét új - az élelmiszer-iparban elkötelezett - tulajdonosi kör érdekeltségébe került a cég, de továbbra is 100%-os magyar tulajdonban maradt. Az új tulajdonosok révén 2013 szeptemberétől a Jásztej Zrt. jogutódlással beolvadt a Naszálytej Zrt.-be. Ettől kezdve a Naszálytej Zrt. már két telephellyel, a váci mellett egy jászapáti fiókteleppel kiegészülve áll a partnerek és a lakosság szolgálatára. A Naszálytej Zrt., a hazánkban üzemelő tejfeldolgozók között kapacitása és piaci részesedése alapján a középvállalkozások közé sorolható. A cég elmúlt évi árbevétele 10,6 milliárd forint körül alakult és jelenleg is 100%-os magyar tulajdonban van.
 
A Naszálytej Zrt. stratégiájának alapja olyan termékek gyártása, melyek elősegítik az egészséges táplálkozást és különleges fogyasztói igényeket elégítenek ki. Folyamatos gyártmányfejlesztésével törekszik az egyre egészségtudatosabb vásárlók korszerű, magas színvonalú kiszolgálására.
 
 
 
 
Oldal nyomtatása